20. 5. 2006

Macek na sněmu zubařů napadl ministra Ratha

20.05.2006 12:52 - 061. volby 2006 -trvalý odkaz

Macek na sněmu zubařů napadl ministra Ratha

Soukromá věc???????
Macek dal nic netušícímu Rathovi pohlavek
záznam České televize - klikni - Události 20.5.2005
 [PRAHA, 20. května] - Setkání zubařů s ministrem zdravotnictví Davidem Rathem na sněmu České stomatologické komory začalo incidentem mezi Miroslavem Mackem, bývalým vicepremiérem za ODS, a Rathem. Macek měl moderovat diskusi, ale těsně před tím oznámil, že si musí vyřídit osobní věc. Přistoupil zezadu k Rathovi a udeřil ho do obličeje.
Miroslav_Macek_mistopredseda_ODS_rezignace_V4T
Miroslav Macek
Šokovaný Rath vstal od předsednického stolu, nakročil k odchodu a pak se vrátil a postavil se Mackovi čelem. Ten na něj však zaútočil pěstmi a Rath se bránil. Oba odtrhl až Rathův spolupracovník Michal Sojka. Macek vysvětlil útok osobními důvody, Rath se prý nelichotivě vyjádřil o jeho manželce. Po potyčce Macek jednání zubařů opustil. 

Podle Ratha bylo Mackovo chování ukázkou velké zbabělosti, protože ho napadl zezadu a nepostavil se mu čelem. Ministr zároveň připomněl, že Macek je poradcem prezidenta republiky. 
     
  
   Celý článek si přečtete kliknutím na modrou a podtrženou větu.

Udivuje mě, jak člen ODS bere spravedlnost do vlastnícvh rukou.  Že by ODS potřebovala před volbami zviditelnit?????

Zase bude co přetřásat v předvolebních diskuzích.
Na tomto místě mohu jen okopírovat diskusní příspěvek pana Kecala k mému článku Technická XVI.

     

20.05.06 12:19:10 Kecal
Zachovej nám Hospodine vládou šašků, zchudlou zem. Vyvoleným zisk ať plyne, a s druhými zametem..

     

Dodatek 24.5.2005:
A už se v diskusích přetřásá a paroduje!
klikni - video parodie

pro přečtení originálního článku v idnes klikni na obrázek
Komentáře
[1]21.05.06 10:29:59Jiri Pallas - www
Tomasi, tim blabolem o tom, ze ho Macek prastil zezadu a nepostavil se jako chlap.... ukazuje Rath stejne buranstvi a priznava legitimitu ve vyrizovani sporu fackami :-(
[2]21.05.06 11:14:50mluvka Tomáš
No právě, Jirko a z toho je mi smutno. Nejsem si jist, jak měl pan Rath reagovat. Z televizního záznamu bylo vidět, že se po tom pohlavku beze slova zvedl a chtěl odejít. Na kraji pódia stál muž, se kterým si Rath vyměnil několik slov. Patrně dostal radu, aby sněm stomatologické komory neopouštěl a Mackovo divadlo zvrátil ve svůj prospěch. Myslím, že to byla špatná rada, protože Rath jen přijal Mackovu hru. Kdyby sněm opustil, nikdo by mu to nemohl vyčítat, protože chyba byla na straně organizátorů akce a navíc by se nemusel dohadovat se stomatology. Mozná, že Rathovi i ten pohlavek patřil, ale Macek zneužil své postavení moderátora diskuze. Oba předvedli, jak si lidé, kteří prožili mládí v socialismu, představují "kultivovanou" demokracii.
[3]24.05.06 16:06:44Kecal
Hleďme: http://video.google.com/videoplay?docid=8598986536777958036&q=rath
[4]24.05.06 17:31:04mluvka Tomáš
Velmi zajímavé, pane Kecale. Ještě zajímavější však je, že totéž + další legrácky jsou na serveru http://www.paroubek.eu/ . To by mne zajímalo, kdo tento server se zvučným jménem a evropskou kocovkou obhospodařuje. V tiráži tam je napsáno (dnes 24.5.2006) - cituji: "Www.paroubek.eu je doména pronajatá fyzickou osobou . Nevychované prase není vedeno jako nadávka, ale jako vysvětlující výraz pro člověka, který nedbá zásad slušnosti a vede nekalou kampaň !!! Předem chci upozornit na skutečnost, že má osoba může být vládou ČSSD nekale kompromitována zkrze placené články (viz kauza Kořistka, Hučín, atd.) a může být vytvořen tlak na mé odstranění. " - konec citátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat