14. 11. 2005

Musílková se drží zuby nehty

14.11.2005 09:39 - 06. Politika -trvalý odkaz

Musílková se drží zuby nehty


   Po roce a půl od té doby, kdy ministr zdravotnictví Josef Kubynyi poukazoval na neschopnost ředitelky VZP Jiřiny Musílkové, se do stejné situace dostal další ministr zdravotnictví David Rath.
  
   Tehdy jsem o tom napsal článek Setrvávat ve funkci za každou cenu nemá smysl. Paní Ing. Jiřina Musílková si to nemyslí do dnes a drží se své funkce zuby nehty. Přežila už několik ministrů. Přežije ve své funkci i ministra Davida Ratha?

   Abych sám sebe neopakoval, doporučuji vám k přečtení článek, který jsem o Všeobecné zdravotní pojišťovněnapsal už před dvěma lety.
Komentáře
[1]14.11.05 12:05:27Naďa Božková
Musíte Musílkovou pochopit,tedy v uvozovkách.Je to přece koryto,tak se ho drží.Schopná-neschopná,to je jedno,ale má ho. Kdo jí zaručí jiné?Stejně Rath nic nevyřeší.Ale má taky koryto a o to mu přece vždycky šlo.Určitě ne o lidi.
[2]15.11.05 12:41:18jmxjmx - www - 
Tak, tak ... money rulez !!! S jejim platem a nejistotou ohledne dalsiho zamestnani je kazdy mesic dobry co se tam udrzi. Neni take uz vekove nejmladsi a sehnat praci pro ni nebude zrejme jednoduche. Sice by se mohlo zdat, ze uz je zajistena s takovymi prijmy ale pomyslete, ze ma jiste deti a vnoucata a na ceste jsou dalsi generace a ty je treba take zabezpecit. Predstava, ze by se kazdy vzdal pozice kdyz vidi, ze se mu nepodarilo realizovat nejakou vizi je asi dost naivni. Dneska kazdy jede podle zakona urvi co muzes (za kazdou cenu) a kdo nedela tak se musi sakra otacet, aby v dnesnim svete prezil ... Navic ji chapu v tom smyslu, ze nechce byt obetnim berankem, protoze svou vinu (nerikam jak velkou) na soucasnem stavu ma samozrejme i stat!
[3]15.11.05 19:44:11Point*
Hleda se jen obetni beranek pro socdem volebni ambice a "politiky" bez mandatu dosazene. (Gross,Paroubek,Rath atd), aby se dokazalo, ze vlada a stat za nic nemuze. Co z puvodni vlady zustalo??? To nikoho nezajima. Take bych nechtel videt ucty, ktere platila VZP za papalase, (sanatoria, zvlastni sluzby, rekreace, atd)... Podle mne za vsechno muze prave stat svou debilni politikou a hlavne uz tim, ze je pojisteni dano zakonem, coz je kravina. Proc bych mel platit zdrav.pojisteni, kdyz ho napr. nechci platit ?? Proc bych mel prispivat do statni kasy?? Mam snad v CR na vyber sirokou a kvalitni nabidku sluzeb pojistoven a fondu?? Pojistovny se musi predhanet o zakaznika a nebyt zavisle na 1/3 statniho managementu ne-li vice...bordel jako ve vsem.(Mimochodem ten statni management sedi v dozorci rade, co tedy celou dobu delal???)
[4]16.11.05 05:57:53Point*
...Rath je nepochybně člověk, pro kterého pojmy jako pravdomluvnost a čestné přímé jednání jsou neznámé, což vynikne zvlášť tehdy, kdy Rath přímo uvedl, že pokud ředitelka Musílková z funkce odstoupí, bude nucená správa do několika týdnů zrušena. Jinými slovy: buď nucená správa se vším všudy, anebo Musílková. Jak prostě přiznané a jak přímočaré! V které civilizované demokracii by tohle mohlo projít ministrovi nebo premiérovi?...clanek :POLITIKA: Rathizace politiky 16. listopadu 2005 http://neviditelnypes.zpravy.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat