23. 3. 2006

Pocítili jste zlepšení i ve své peněžence nebo si stále utahujete opasek?

23.03.2006 15:11 - 06. Politika -trvalý odkaz

Pocítili jste zlepšení i ve své peněžence nebo si stále utahujete opasek?


   Otázka v nadpisu je dnes celodenní anketa Českého rozhlasu 2 – Praha. Co si o tom myslí ti z nás, kteří se dovolali do studia, si můžete poslechnout, kliknete-li na archiv  pořadu Hovorna ze dne 23.3.2006.

   Blíží se volby. Současná vládní strana ČSSD se chlubí šestiprocentním růstem ekonomiky. Opoziční strana ODS poukazuje na astronomický státní dluh.  Na lavičkách na ulici jsem viděl obrovský slib ODS, že jestliže vyhraje volby, budou mít manželé důchodci o 24 000,- Kč ročně větší příjem a rodina s dětmi až o 66 700,- Kč víc.

klikni pro větší obrázek

Kampak asi ODS uklidí ten vysoký státní dluh, jestliže vyhraje? 

ČSSD si nedělá se státním dluhem žádné starosti?
Nechcete si každý zaplatit svůj vlastní slogan na lavičce?

Přehrajte si záznam pořadu Hovorna nebo si poslechněte odpolední pořad Káva o čtvrté na stanici Praha tétož dne. Jsou názory nás, obyčejných občanů zbytečné? Co volbami změníme?  Vůbec nechápu.
Komentáře
[1]24.03.06 01:20:32Lebeda
Jo, ze všech stran to pociťujeme. Za posledních pět let nám dvakrát ubrali, a stále čteme, co všechno bude o 40% dražší. A i kdybychom peníze měli. Co se jídla týče, je to samá náhražka, takže jídlo už není k jídlu, ocel není ocel, vzdělání není vzdělaní, lékařská péče není péče a svoboda není svoboda. jen prachy jsou prachy, ale ty nemáme. Ale je fakt, že něco pociťuju...

Žádné komentáře:

Okomentovat