16. 4. 2006

Politická trafika

16.04.2006 16:11 - 07. Zábava -trvalý odkaz

Politická trafika

zatím ji mají oba jistou - každý z jedné strany kolejí

 


Dnes je od sebe koleje oddělují. Možná však, že po volbách to bude jejich společná trať, po které pojedou za stejným cílem - vytvářet společně jistotu a prosperitu pro jejich děti. Nevím, zda ve vlaku bude místo i pro děti jejich voličů.

Avšak kdo ví, zda si k těmto tvářím dokáže někdo přiřadit jména i za 10 let? Možná jim to bude jedno - jejich děti totiž už budou žít v jistotě a prosperitě, kterou jim ruku v ruce zajistí. Nepošlou však děti svých voličů jiným vlakem, aby jejich vlastní děti měly více jistoty a prosperity?

                                        

Praha, stanice metra Hradčanská, 10.4.2006
u východu z metra do Bubenče
                                        

Dodatek 19.4.2006:
Kupodivu souboj o politickou trafiku (možná) skončil už po týdnu. Nejsem si však jist, zda jde o vítězství ODS nebo taktickou lest ČSSD.  Každopádně David Rath z bilboardu zmizel a na jeho místě se objevil jiný - ve grafickém stylu ODS, na němž je pouze napsáno: ODS MÍNUS - OKAMŽITĚ ZVÝŠÍME NÁJEMNÉ. Není mi jasné, zda je to sdělení ODS směrem k majitelům domů nebo sdělení ČSSD směrem k nájemníkům.

   Laskaví čtenáři, doufám, že někdo z vás napíše do komentáře, co si o tom myslí.
                                                 klikni - zvětšit obrázek

Dodatek 2.5.2004:
Boj o politivkou trafoku neskončil! JenČeská strana socialistická trochu mlžila pod barvami ODS. Nyní opět došlo ke změně. Mirek Topolánek neochvějně na svém místě a přes koleje znovu oranžová barva ČSSD.  Jen minidtr. Rath se už kdesi skrývá. Místo něj ČSSD sděluje. "Chceme vyšší platy a důchody. Co chcete vy?" My bycjom chěli taky. Ale nikdo nám je nedá. Ti z ČSSD, které my pošleme do Parlamentu, je budou mít vyšší.


   Zajímavé, že trafika o kterou se vede boj, se jmenuje "Pod kaštanem".. Připomíná mi to jmého hostince, kde byla kdysi založena Komunistická strana Československa. Aby to nedopadlo tak, že když se dva perou, třetí se směje. 





Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat