24. 9. 2008

Hledá se táta

24.09.2008 06:25 - 07. Zábava -trvalý odkaz

Hledá se táta

pořad TV Prima

   S novými pořady se na Primě roztrhl pytel. Pořad „Nic než pravda“ o kterém jsem psal včera, měl sice už čtvrté pokračování, ale u pořadu „Hledá se táta“, jsem náhodně narazil na první díl. Je to jakási obměna pořadu „Chcete milionáře“, který běžel loni na Nově. Milionář byl jeden, maminky hned čtyři.

   Pořad „Hledá se táta“ mě zaujal tím, že se v něm vyskytl pán, který jakoby vypadl z oka člověku, který před časem bydlel v našem domě. Podobou, způsobem mluvy, podivným chováním. Na stránkách TV Prima se o něm píše:

     
Naďa strávila slunný romantický den se svými ctiteli v přírodě a na hradě Karlštejn. Jeden z nápadníků – Jaromír – se rozhodl hned první den předvést všechny svoje schopnosti včetně tance, zpěvu a hry na kytaru. Reakce Nadi ale byla rozporuplná.
     

   Onen pán, kterému jakoby Jaromír z oka vypadl, se jmenoval Richard. Byl to doktor filozofie, údajně učitel francouzštiny. V domě s ním byly věčné problémy. Nájem platil nepravidelně. Ve svém bytě a ve sklepě hromadil věci, o nichž jsme se domnívali, že pochází z popelnice. Z Richardova bytu, který byl v přízemí, se do vyšších pater šířili mravenci.  Richard bydlel patrně u svých rodičů někde jinde  a v případě potřeby byl nezastižitelný. Dlouho hledal při svůj malý dezolátní byt zájemce, patrně chtěl spoustu peněz a nikoho nemohl sehnat a když už sehnal, tak mu dotyčný nezaplatil  a tak se Richard vrátil a byt pronajímal studentům. Na konec přece jen nějakého zájemce našel. Celý dům si oddychl, když nás Richard opustil.

   Ničím jiným mě pořadu „Hledá se táta“, nezaujal. Muži, kteří se v něm vyskytovali, mi připadali divní. Připomínalo mi to pionýrský tábor pro dospělé nebo seznamovací kancelář GRAND bratří Konrádů.

    A ejhle: na jejích stránkách se píše:
     
POZOR! V úterý 23.9.2008 se nezapomeňte dívat na TV-PRIMA ve 21:15 na pořad "Hledá se táta", mj. i s klienty GRANDu!
     
Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat