15. 6. 2010

První informace o výsledcích valné hromady na webu Syndikátu novinářů ČR

15.06.2010 09:24 - 09. Klub volných novinářů -trvalý odkaz

První informace o výsledcích valné hromady na webu Syndikátu novinářů ČR


  Na webu SN ČR se dnes objevila první informace o výsledcích valné hromadykterá se konala 11. 6. 2010. Je podepsána zkratkou „ač“, tedy ji patrně napsal předseda Adam Černý. Potvrzuje, že pánové Radko Kubičko a Jan Punčochář již nejsou ve vedení Syndikátu. Co bude dál, uvidíme.
16. 6. 2010
    Dnes už jsou změny ve složení grémia na stránce Syndikátu novinářů vloženy. Současné složení grémia Syndikátu novinářů je tedy následující:
      
V čele Syndikátu novinářů stojí předseda, kterým je redaktor Hospodářských novin Adam Černý (adam.cerny@economia.cz), místopředsedy jsou vedoucí redakce zpravodajství Českého rozhlasu Ostrava Ivana Šuláková (sulakova.ivana@seznam.cz), Libor Kalina (liborli@seznam.cz) předseda SN Jižní Moravy a Jana Holoubková ze Syndikátu jihočeských novinářů.
Členy grémia jsou dále předsedkyně a předsedové stálých komisí - předsedkyně Komise pro etiku, vysokoškolská pedagožka Barbora Osvaldová (osvaldov@mbox.fsv.cuni.cz), předseda Kontrolní skupiny (zatím nebyl zvolen) a předseda členské komise, volný novinář Aleš Holub (holubalda@seznam.cz).
     

Chtěl bych také upozornit na podrobnější článek Miroslava Sígla o průběhu valné hromady Syndikátu novinářůkterý byl publikován 13. 6. 2010 na webu Česká media.
    Zdá se mi, jako by informace předsedy Syndikátu Adama Černého na syndikátním webu, o které jsem již informoval, byla pouhým výtahem z článku Miroslava Sígla.

Komentáře
Článek je bez komentářů

Žádné komentáře:

Okomentovat